Havuz Dersleri Vize Mazeret Sınavları Hakkında

Mazeretleri nedeniyle vize sınavına giremeyen veya yaşadıkları teknik sorunlar nedeniyle mazeret sınavına katılmak isteyen öğrencilerin, mazeretlerini belirten ıslak imzalı bir dilekçe (taranmış) ve varsa geçerli belgelerle birlikte kendi Fakültelerine başvurmaları gerekmektedir.

Son Başvuru: 30 Nisan 2021, Cuma 16:00
Sınav Tarihleri: FIZ101(E) - 17 Mayıs 2021, Pazartesi  18:00
                                FIZ102(E) - 18 Mayıs 2021, Salı             19:10

Mazeret sınavlarına katılacak öğrencilerin listeleri, Fizik Mühendisliği Web Sayafasında ilan edilecektir. Bu öğrenciler için, vize notu olarak mazeret sınavından alacakları not geçerli olacaktır.

Mazeret sınavları,  Ayva üzerinden yapılacaktır. Sınav için ayrıca bir bildirim gelmeyecek olup, sınav saatine yarım saat kala Ayva sisteminde görünür olacaktır.