Fizik Bölümü havuz derslerinin ödev sonuçları https://eskiweb.fizik.itu.edu.tr/physics-10x/sisfiz/ adresinde açıklanmıştır. Ödev sorularınıza vermiş olduğunuz yanıtları ise https://havuz.ayva.itu.edu.tr/ adresinde ilgili sınav bağlantısında bulabilirsiniz.

İnternet sitemizde görmüş olduğunuz puanın Kepler sistemindeki notunuzla uyumlu olması gerekmektedir. AYVA platformunda (havuz.ayva.itu.edu.tr) sınavlarınız yalnızca cevaplarınızı kontrol edebilmeniz amacıyla açılmıştır ve orada görmüş olduğunuz notlar geçerli değildir. Geçerli olan notlar Kepler sistemindeki puanlardır.

Ayva sistemi ile alakalı yaşanan ondalık ayırıcı sorunu ve yanıt kutucuğuna birim yazma vs. gibi durumlar mümkün olduğunca düzeltilmiştir. Ayva sisteminde vermiş olduğunuz yanıtlar ile internet sitemizde açıklanan notlarınızda hala bir farklılık söz konusuysa lütfen http://veti.itu.edu.tr/form/yukselcia/odev-itiraz adresindeki formu eksiksiz bir biçimde doldurarak kaydediniz. E-posta, dilekçe vs. başka herhangi bir yol ile yapılan itirazlar kabul edilmeyecektir. İtiraz için son süre 04.06.2023 23:00 olarak belirlenmiştir ve bu tarihte itiraz formu otomatik olarak kapanacaktır.